Engelliler Haftası kutlandı

10-16 Mayıs tarihileri arasını kapsayan Engelliler Haftası Bayburt'ta bir dizi etkinlikle kutlandı.

Engelliler Haftası kutlandı
Bayburt Postası - 10-16 Mayıs tarihileri arasını kapsayan Engelliler Haftası Bayburt'ta bir dizi etkinlikle kutlandı. Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği kutlama etkinlikleri çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala ile birlikte bir gurup engelli vatandaş Bayburt Valisi Yusuf Odabaş'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde sergi açılışıyla başlayan kutlama programında ise, engelli öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu ve işaret diliyle şarkılar söylendi.

Kutlamalar çerçevesinde tiyatro gösterimi de yer aldı. Bayburt Üniversitesi öğrencilerinin Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sahnelediği 'Çanakkale' adlı tiyatro gösterimi beğeni ile izlendi.

Program sonrası Vali Yusuf Odabaş, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Murat Köse ile birlikte kurumu gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Odabaş, rehabilitasyon merkezinde kalan vatandaşlarla da bir süre görüşerek sorun ve taleplerini dinledi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.