Bayburt'ta gıda denetimleri devam ediyor

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  gıda kontrol görevlileri tarafından Ramazan ayına özel gıda denetimleri aralıksız devam ediyor. 

Bayburt'ta gıda denetimleri devam ediyor

Bayburt Postası - Ramazan ayında tüketimi artan unlu mamuller, tatlılar, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri üretimi yapan iş yerlerinde tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda talebinin sağlanabilmesi amacıyla gıda işletmelerinde denetimler sürdürülüyor. 

Kontrol görevlilerince yapılan denetimlerde, gıdaların etiket bilgileri, son kullanma tarihleri, kullanıma uygun olup olmadığı kontrol edilerek, gerekli hallerde ürünlerden analiz edilmek üzere numuneler alınıyor.  Kontrol görevlileri tarafından titizlikle uygulanan denetimlerde, işletmecilere halk sağlığı ve gıda güvenliğine yönelik olarak dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirmeler yapılarak, uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT SEVDALISI 4 hafta önce

Fiatlar8denetlesinler