Bayburt'ta taraflar "Havvanur'a Destek" şartıyla uzlaştı

Bayburt’ta park kavgası nedeniyle işlenen hakaret suçu, mahkemeye taşınmadan Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda uzlaşmaya vardırıldı, dosya kapatıldı. 

Bayburt'ta taraflar "Havvanur'a Destek" şartıyla uzlaştı

Bayburt Postası - Spinal müsküler atrofi (SMA) hastası olan Havvanur Koca'ya 500 lira bağış yapma şartıyla anlaşmaya varan taraflar, minik Havva'nın tedavi parasına katkıda bulunmak amacıyla aralarında uzlaştılar.

Taksi durağının önüne park ettiği gerekçesiyle aracın şoförü A.D ile tartışan durak çalışanı Y.D., tartışma büyüyünce A.D'ye hakaret etti. A.D., ise kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Y.D., isimli durak çalışanından şikayetçi oldu, Y.D., hakkında hakaret suçundan soruşturma başlatıldı. 

İşlenen hakaret suçunun uzlaştırma kapsamında olması nedeniyle araya giren Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunda görevli uzlaştırmacılar A.D., ile bir görüşme gerçekleştirerek uzlaştırma şartlarını görüştüler. Müşteki A.D., şüpheli Y.D., ile SMA’lı Havvanur Koca'ya bağış yapması şartıyla uzlaşacağını uzlaştırma bürosu ekiplerine bildirdi. A.D'nin  talebini kabul eden Y.D., ise Havvanur Koca'nın tedavisi için açılan valilik onaylı hesaba 500 lira yatırdı. Böylece taraflar uzlaştırma bürosu ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda mahkemeye gitmeden kendi aralarında anlaşmışlar oldular.

Bununla birlikte şüpheli Y.D'nin bağışıyla birlikte yaşam mücadelesi veren, bir an önce tedavisine başlanılması gereken minik Havvanur'un tedavisi için toplanan para yüzde 94'e ulaştı.

Havvanur'u sağlığına kavuşturalım

Öte yandan minik Havvanur yaşama tutunmak için desteğinizi bekliyor. Desteklerinizi aşağıdaki hesap numarasına göndererek, Havvnur'a hayat olabilirsiniz. 

VALİLİK ONAYLI İBAN
TR290009901593356200100004 (TL)
İNG BANKASI
ASLAN KOCA

Anahtar Kelimeler:
Havvanur Koca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.