Gurbetçi ailenin çocuğu sağlığına Bayburt'ta kavuştu 

Almanya'dan gelen hasta, Bayburt Devlet Hastanesi'nde yapılan tedaviyle sağlığına kavuştu.

Gurbetçi ailenin çocuğu sağlığına Bayburt'ta kavuştu 

Bayburt Postası - Almanya'da çocuklarının sağlık sorunlarına çare arayan aile çözümü Bayburt Devlet Hastanesinde buldu. 

Geniz eti sorunu ve uyku apnesi ile mücadele eden 4 yaşındaki hastanın babası, daha önce Almanya'da çocuklarının hastalığına çözüm bulamadıklarını belirtti, memleketlerinde çare bulabileceklerini düşünen gurbetçi aile, Uzman Dr. Harun Sivlim ve Op. Dr. Erhan Uzun ile iletişime geçerek Bayburt’a gelmeye karar verdiler. 

Op. Dr. Erhan Uzun nüksetmiş geniz eti problemi ile beraber seröz otit ve allerjik rinit olduğunu da tespit ederek hastaya operasyon önerdi. 4 yaşındaki hasta başarılı bir operasyon geçirdi, geniz eti
alındı ve kulaklarındaki probleme müdahale edildi. Hastanın aynı zamanda alerjik rinit tanısı konarak gelecek tedavisi de planladı.

Aile, Bayburt'ta dünya standartlarında bir sağlık hizmeti almanın memnuniyetiyle evlerine dönmenin sevincini yaşadığını ifade ederek, operasyonu gerçekleştiren Erhan Uzun'a, hastane Başhekimi Murat Canpolat'a, Başhekim Yardımcıları Harun Sivlim ve Ünal Saraç'a teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt Sevdalisi 2 ay önce

Masum çocuğu yazdigimdan tenzih ediyorum. Rabbim damgasını gostermesin.

Avatar
Nivli 2 ay önce

Mehmet Ali Erbil bile Amerikadaki hastanelerde hizmet olmadığını söyledi Vatandaş başka birşey bulamadın doktorların ve hastanenin başarısını temizlikçilerin işleri ile kötülemeye kalkma

Avatar
Bayburt Sevdalisi 2 ay önce

Belesten yaptıralım değilde çareyi Türkiye'de bulacakmıs. Oranın nimetlerinden de buraninkinden de sonuna kadar faydalanın. Sıra mi gelmedi? Çok mu istediler. Orda yaşayın, Türkiye'nin siyasetinden de geri kalmayın. Zavallı vatandaşta sürünsün hem kendi seçimi hem sizlerin verdiği gazla.

Avatar
Vatandaş 2 ay önce

Hastaneye tozdan girilmiyor.sözde hastane bir örneği daha varmı reklam yapmayı bırakında bu işlere el atın