Ali Haydar Öner son yolculuğuna uğurlandı

Bayburt eski Valisi ve CHP 24. Dönem Milletvekili Ali Haydar Öner için cenaze töreni düzenlendi.

Ali Haydar Öner son yolculuğuna uğurlandı
Bayburt Postası - Bayburt eski Valisi ve CHP 24. Dönem Milletvekili Ali Haydar Öner TBMM'de düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden CHP 24. Dönem Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner için TBMM'de düzenlenen törene Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Özkoç ve Engin Altay, eski bakanlar Ülkü Gökalp Güney, Namık Kemal Zeybek, Agah Oktay Güner, Vecdi Gönül, Bülent Arınç, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, çok sayıda milletvekili ve ailesi katıldı.


Törende konuşma yapan Öner'in eşi Saadet Öner, mert bir insanı uğurladıklarını söyleyerek, "Bugün burada Bayburt'tan Dede Korkut'un torununu uğurluyoruz. Gittiği her yerde iz bırakan, ilkeli uzlaşan, yaptıkları söyledikleri örnek olarak gösterilen, güzel hatıralar bırakan, yaşadığımız sürece hatırlanacak, hatırladıkça aramızda yaşayacak bir insan uğurluyoruz" ifadelerini kullandı.

Okunan duanın ardından Öner'in cenazesi ambulansa konuldu. 

Törenin sonunda Öner'in ailesi taziyeleri kabul etti.

Öner'in cenazesi, Kocatepe Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
TBMMAli Haydar Öner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 6 yıl önce

Mekanı cennet olsun. Vali olarak mütevazı ve çalışkanlığına sahidiz.

Avatar
Acem 6 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, adam gibi adamdı, çalışkan, dürüst, herkese her kesime aynı mesafede, partilerin değil, halkın ve devletin valisi olarak görev yaptı,