Müdür İnce’den, “testi kırılmasın” temennisi

İl Emniyet Müdürü Mesut İnce,  gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Polisevi’nde gerçekleşen buluşmada, toplumu bilgilendirme ve bilinçlendirmede basının önemine değinen Müdür Mesut İnce, “suç oluştuktan sonra suçluyu yakalamayı değil, suç meydana gelmeden suçun oluşmasını önlemeliyiz” dedi. Emniyet mensuplarının daha huzurlu ve güvenli bir Bayburt için başarıya ulaşmasında basın kuruluşlarının vereceği desteğin önemine değinen İnce, bu amaç doğrultusunda beraber çalışma arzularını dile getirdi.

Müdür İnce’den, “testi kırılmasın” temennisi

Emniyet Müdürü Mesut İnce, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Murat Okutmuşİl Emniyet Müdürü Mesut İnce,  gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Polisevi’nde gerçekleşen buluşmada, toplumu bilgilendirme ve bilinçlendirmede basının önemine değinen Müdür Mesut İnce, “suç oluştuktan sonra suçluyu yakalamayı değil, suç meydana gelmeden suçun oluşmasını önlemeliyiz” dedi. Emniyet mensuplarının daha huzurlu ve güvenli bir Bayburt için başarıya ulaşmasında basın kuruluşlarının vereceği desteğin önemine değinen İnce, bu amaç doğrultusunda beraber çalışma arzularını dile getirdi.

 

“Bu buluşmayı daha öncesi için planlamıştık ama kısmet bugüneymiş. Bu buluşma vesilesiyle amirlerimizi tanımanızı istedim. Bu tanışıklıklar sayesinde ilişkilerimizin ve irtibatlarımızın  daha iyi olmasını istiyoruz. Böylelikle birbirimizle paylaşacağımız bir çok konuyu daha net aktarma şansımız olacaktır.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Davete katılan gazetecilere teşekkür eden Müdür Mesut İnce, sözlerini “iyi ve güzel haberler vermenizi diliyorum” diyerek noktaladı.

Müdür İnce’nin davetine gazeteciler adına teşekkür eden Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, “Gerçektende böylesi bir buluşmaya ihtiyaç vardı. Böylelikle Emniyet’imizde görev yapacak yeni simalar ile tanışmış olduk. Sizin nezdinizde İl’imizde görev yapmaya yeni başlayan tüm Emniyet mensuplarına hoşgeldiniz diyor, görevlerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Emniyet – Basın buluşması Asayiş Şube Müdürü Selim Öztürk’ün Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili görüntülü sunumunu aktarmasıyla son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.