Çankaya'da bir Bayburtlu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül geçtiğimiz Perşembe günü Ankara’daki üniversite konsey başkanlarıyla Çankaya Sofrası'nda bir araya geldi. Saat 13.20 de Çankaya Köşk’ünde  başlayan yemek yaklaşık 02.30’a kadar sürdü. Turgut  Özal Üniversitesi İşletme bölümü birinci sınıf öğrencisi Taha Emre Saka ‘da konsey başkanı olarak Çankaya köşkünde hem üniversitesini hem de Bayburtumuzu gururla temsil etti.

Çankaya'da bir Bayburtlu

Taha Emre Saka - Abdullah GülCumhurbaşkanı Abdullah Gül geçtiğimiz Perşembe günü Ankara’daki üniversite konsey başkanlarıyla Çankaya Sofrası'nda bir araya geldi. Saat 13.20 de Çankaya Köşk’ünde  başlayan yemek yaklaşık 02.30’a kadar sürdü. Turgut  Özal Üniversitesi İşletme bölümü birinci sınıf öğrencisi Taha Emre Saka ‘da konsey başkanı olarak Çankaya köşkünde hem üniversitesini hem de Bayburtumuzu gururla temsil etti.

Üniversitelilerin protesto gösterileri yaptıkları bir dönemde görüşlerini dinlemek üzere Ankara'daki 11 devlet ve vakıf üniversitesinin öğrenci konseyi temsilcilerini ağırlayan Gül, “Öğrencilerin sorunlarını dinleyip gereğini yapacağız'' dedi.

Yemekte kısa bir açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Sofrası'nda üniversitelerin seçilmiş konsey başkanlarıyla birlikte olduklarını ifade etti.

Kendisinin de bir dönem üniversite öğrenciliği yaptığını ve öğrenci konseyi başkanlığında bulunduğunu anımsatan Gül, ''Arkadaşlarınız ne konuşuyorsa, arkadaşlarınızın sorunlarını beklentilerini serbestçe anlatın. Dinleyip gereğini yapacağız'' dedi.

Yemeğe, Ankara, Atılım, Başkent, Bilkent, Çankaya, Gazi, Hacettepe, ODTÜ, TOBB-ETÜ, Turgut Özal ve Ufuk üniversitelerinin öğrenci konseyi başkanlarıyla, 3 üniversitenin kadın başkan yardımcılarının yanı sıra Cumhurbaşkanlığından ise Genel Sekreter Mustafa İsen, Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, AB ile İlişkilerden Sorumlu Başdanışman Zeynep Damla Gürel ve Kurumsal İletişim Başkanı Kemal İlter katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.