“Bayburt’un yeşil halini çok merak ediyorum”

Gazeteci - Yazar Savaş Ay,  Bayburt'ta ilgi ile karşılandı. Gençosman Köyünde nişan gecesinde yaşanan üzücü olayın ardından Bayburt'ta gelen Savaş Ay, isteği üzerine Bayburt Valisi Kerem Al'ın misafiri oldu. Gençosman Köyünde olay yerinde bazı çekimler yapan ve vatandaşlarla görüşen Ay, Bayburt'a daha sıcak bir havada yeşillikler içinde iken gelmeyi daha çok istediğini ifade ederek, “Bayburt’un, o halini ve güzelliklerini daha çok merak ediyorum.” dedi.

“Bayburt’un yeşil halini çok merak ediyorum”

Savaş AyGazeteci - Yazar Savaş Ay,  Bayburt'ta ilgi ile karşılandı. Gençosman Köyünde nişan gecesinde yaşanan üzücü olayın ardından Bayburt'ta gelen Savaş Ay, isteği üzerine Bayburt Valisi Kerem Al'ın misafiri oldu. Gençosman Köyünde olay yerinde bazı çekimler yapan ve vatandaşlarla görüşen Ay, Bayburt'a daha sıcak bir havada yeşillikler içinde iken gelmeyi daha çok istediğini ifade ederek, “Bayburt’un, o halini ve güzelliklerini daha çok merak ediyorum.” dedi.

Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu’nda (PYMO) polis adaylarıyla yaptığı söyleşiden sonra Bayburt Valisi Kerem Al ve beraberindeki heyetle yemek yiyerek bir süre sohbet eden Savaş Ay, kendisine ve ekibine gösterilen yakın ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti. Gençosman Köyünde yaşanan üzücü olayın ardından Savaş Ay ile beraber olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Vali Kerem Al, “Kendisini her zaman bekliyoruz, yolumuz da kendi mekânlarına düştüğünde memnuniyetle ziyaret edeceğiz. Yaşanan olaydaki hüzünden sonra birlikte olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz kendisine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Vali Kerem Al’ın ve Belediye Başkanı H.Ali Polat’ın Dede Korkut Şölenleri’ne daveti için teşekkür eden Ay, “İnşallah daha güzel vesilelerle birlikte olmayı isterim, bize gösterilen bu yakın ilgiye teşekkür ediyorum.” dedi. Ay, “Bayburt'a daha sıcak bir havada yeşillikler içinde iken gelmeyi daha çok isterim. O halini ve güzelliklerini daha çok merak ediyorum. Öğretmen evinde ilk defa otlu çay içtim ve karar verdim artık ben de otlu çay içeceğim ve mutlaka Bayburt'a bir daha geleceğim '' diyerek en kısa zamanda da tekrar geleceğinin altını çizdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.