'Bayburt Bibliyografisi' için destek çağrısı

Bayburt Postası- Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretme Derneği (BAYPROJE) tarafından başlatılan ve Bayburtlu İşadamı Fuat Fettahoğlu’nun finanse ettiği “Cumhuriyet Dönemi Bayburt Bibliyografyası” konulu araştırmanın çalışmaları sürüyor.

'Bayburt Bibliyografisi'  için destek çağrısı

BAYPROJE'den “Bayburt Bibliyografisi”  için destek çağrısı...Bayburt Postası- Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretme Derneği (BAYPROJE) tarafından başlatılan ve Bayburtlu İşadamı Fuat Fettahoğlu’nun finanse ettiği “Cumhuriyet Dönemi Bayburt Bibliyografyası” konulu araştırmanın çalışmaları sürüyor.

Bayburt’la ilgili olarak yazılmış; ulaşılabilen tüm kitap, dergi, gazete, makale, rapor, araştırma ve tezlerin künye bilgilerinin ve kısmi özetlerinin verileceği araştırma için BAYPROJE yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada,  “Bayburt’la ilgili çeşitli araştırma ve çalışmalara kaynaklık edecek bu “Bibliyografya” da hiçbir eserin kaçırılmaması için, Prof. Dr. Doğan Atılgan’ın danışmanlığında, Nevşehir Üniversitesi kütüphanesinde Uzman Osman Atılgan tarafından geniş kapsamlı ve titiz bir çalışma yürütülmektedir” denildi.

Bu önemli çalışmaya destek olmak ve eksiksiz tamamlanmasını sağlayabilmek açısından dünyada yaşayan tüm Bayburtlulara bir çağrıda bulunan BAYPROJE yönetimi, Bayburt konulu yazılı eser ve belgelere sahip olan tüm Bayburtluların, ellerindeki eserlerin künye bilgilerini, [email protected] adresine göndermelerini istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.