Suriye duyarlılığı devam ediyor

İnsani Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde Bayburt’taki bazı sivil toplum kuruluşlarının desteklediği Suriye için yardım kampanyasında dördüncü tır yola çıktı.

Suriye duyarlılığı devam ediyor
Bayburt Postası - İnsani Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde Bayburt’taki bazı sivil toplum kuruluşlarının desteklediği Suriye için yardım kampanyasında dördüncü tır yola çıktı. Şubat ayında toplanan 3 tır malzemenin uğurlanmasının ardından devam eden kampanyaya duyarlıklık gösteren Bayburtlular bir tır dolusu daha malzemeyi Suriye’ye uğurladı.

Konuyla ilgili bilgi veren İHH Bayburt  Şubesi Başkanı İlhami Polat, “İnşallah Suriye’ye dördüncü aracımızı göndermek üzereyiz. Aracaımızda 10 ton un, 5 tona yakın gıda malzemesi, geri kalan kısımda ise bay-bayan, çocuk giyim eşyası, ayakkabı  bulunmaktadır. Kamyondaki malzemenin tahmini değeri 98 bin liradır. Emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıza 10 yıl önce

Hacı ali polat neydir orda :)