Bonzai satıcıları, polise saldırdı

Ankara'da sentetik uyuşturucu maddesi 'bonzai' satan şahıslar hakkında ihbarını alan ekipler, gittikleri adreste saldırıya uğradı.

Bonzai satıcıları, polise saldırdı
Ankara'da sentetik uyuşturucu maddesi 'bonzai' satan şahıslar hakkında ihbarını alan ekipler, gittikleri adreste saldırıya uğradı. Polisi görünce havaya ateş açan şahıslar, daha sonra polise taşla saldırdı, şans eseri kimse yaralanmadı.

Olay, Çankaya Çamkoru Sokak'taki gecekondu bölgesinde öğle sıralarında gerçekleşti. Mahallede bonzai satıldığı ihbarını alan karakol polisleri harekete geçti. Ekiplerin şahıslarla karşı karşıya gelmesi sonucu yaşları 13 ila 15 arasında değişen 7-8 kişilik grup, polislerin geldiğini görünce havaya ateş açtı. Daha sonra taşlı saldırı gerçekleştiren zanlılar, ara sokaklara dağıldı. Olay yerine takviye polis sevk edildi. Çelik yeleklerini giyen polisler uzun namlulu silahlarla sokakta önlem aldı. Gecekondu aralarında yapılan aramada şahısların izine rastlanmadı. Ekipler daha sonra bölgeden ayrıldı.

Haber: Cihan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.