Ağbal: "1 Kasım’da yine vekaletinize talibiz"

25. Dönem Bayburt AK Parti Milletvekili Naci Ağbal, bir açıklama yaptı. Partisi tarafından 26. dönem için Bayburt'tan tekrar aday gösterilen Ağbal, yaptığı açıklamada, “1 Kasım’da yine vekaletinize talibiz” dedi.

Ağbal: "1 Kasım’da yine vekaletinize talibiz"
Bayburt Postası - 25. Dönem Bayburt AK Parti Milletvekili Naci Ağbal, bir açıklama yaptı. Partisi tarafından 26. dönem için Bayburt'tan tekrar aday gösterilen Ağbal, yaptığı açıklamada, “1 Kasım’da yine vekaletinize talibiz” dedi.

Ağbal, şu açıklamayı yaptı:

“1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde 26. Dönem AK PARTİ Bayburt Milletvekili Adayı olmamdan dolayı tebriklerini ileten, heyecanını bizimle paylaşan, dualarını esirgemeyen tüm hemşerilerime en derin kalbi teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. 7 Haziran seçimlerinde aziz hemşerilerimizden aldığımız vekalet ile Bayburt’umuza gerçekleştirdiğimiz hizmetleri, değerli kardeşim Şahap Kavcıoğlu ile beraber daha da ileriye taşımak için 1 Kasım’da yine vekaletinize talibiz. 1 Kasım Genel Seçimlerinin memleketimiz, ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlı sonuçlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Satuk Buğra Han Karaahmetoğlu 9 yıl önce

Millet, hareket edebilen bir kitledir. Oysa Bayburt hareketsizdir. Sayın Bayburt, bir kere daha, 'popülizmin/makyevelizminve prağmatizmin 'kahredici cerbezesi' ile, iflas bayrağını çekmeye hazırlanmaktadır. Bayburt'un/ Üniversite ve yüksek okulları, ilmi tecrübe ve araştırmaları çoktan rafa kaldırılmış; eyyamperestlerin eteğine çoktan yapışmışlardır. Aslında, 'hür insanın' hangi sonuçlara ulaştığından haberleri yoktur ki, başkalarına öğretebilsinler. Maalesef haramzadelerin Zengin kaynaklarına dayanan bir goygoyculuğunu/ propagandacılığı yapmak daha çok işlerine gelir! Bayburt gibi makus talihini yenmekten uzak yerlerde yaşayan insanlarımız hiçbir inceleme yapmamalarına rağmen, memleketin «Tüm sorunlarını bildiklerine inandırılmışlardır. Başlarına atanan devşirmelerden ve onların Hükümlerinin doğruluğundan asla şüphe etmezler. Kitap demokrasisine de, alaylı alaylı dudak bükerler!

Avatar
Alim 9 yıl önce

helal sana saltuk bey çok güzel ifade etmişsin