Kahraman Tazeoğlu yüreklere dokundu

Aşk romanları ve şiirleriyle bilinen şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, Bayburt’ta şiir dinletisine katıldı...

Kahraman Tazeoğlu yüreklere dokundu
Bayburt Postası - Aşk romanları ve şiirleriyle bilinen şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, Bayburt’ta şiir dinletisine katıldı. Bayburt Belediyesi ve Bayburt Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğince organize edilen ve Kahraman Tazeoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen 'Bukre' isimli şiir dinletisi ve söyleşi vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Kaplı Spor Salonu’nda gerçekleşen tek kişilik şiir dinletisinde şair Tazeoğlu’nun esprili tavırları salondakileri güldürdü. Etkinliğe katılan Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, halka fayda sağlayacak bütün proje ve etkinliklere gerekli desteği verdiklerini söyledi.

Sunuculuğunu Naci Ahıskalıoğlu’nun gerçekleştirildiği şiir dinletisinde Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a, Bayburt Gençlik Meclisi Başkanı Emre Kiki tarafından plaket takdim edildi. 

Yaklaşık 1.5 saat süren programa Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, AK Parti Belediye Başkan adayı Mete Memiş, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Emre Kiki, Onursal Başkanı Ali Vahit Atıcı ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.