Bayburt’a UMEM Beceri'10 ödülü

Bayburt'a, UMEM Beceri'10 Projesi kapsamında bölgesel başarı-performans ödülü verildi. Ödülü Baybut İşkur Müdürü Ömer Akdeniz, Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Altan Kalkın ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gökhan Önder Karaoğlu aldı.

Bayburt’a UMEM Beceri'10 ödülü
Bayburt Postası - UMEM Beceri’10 Projesi kapsamında 2011 ve 2013 yılları arasında en başarılı illere ödülleri verildi. Bayburt'a, 'UMEM Beceri'10 Projesi kapsamında bölgesel başarı-performans ödülü verildi.

TOBB, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR ve TOBB ETÜ işbirliğinde uygulanan UMEM Beceri’10 Projesi Protokol ve Ödül Töreni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

Törende  UMEM Beceri’10 Projesi kapsamında 2011 ve 2013 yılları arasında en başarılı illere ödülleri verildi. Türkiye genelinde en fazla kurs açan il Bursa olurken, en fazla kursiyere eğitim veren il Sakarya, işgücü talep eden en fazla firmaya sahip il İstanbul, en fazla işgücü talebi toplayan il Şanlıurfa, en fazla istihdam sağlayan il de Kocaeli oldu.

Bölgesel başarı-performans ödülleri ise, Sivas, Mersin, Malatya, Tekirdağ, Bayburt, Manisa, Tokat, Rize, Karaman, Kilis ve Bilecik’e verildi. Törende Bayburt adına ödülü Baybut İşkur Müdürü Ömer Akdeniz, Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Altan Kalkın ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gökhan Önder Karaoğlu aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Gümüşhane yok ise başarılıyız demektir.