Bayburt'ta Türk Çayı tanıtım etkinliği düzenlenecek

'ÇAYKUR Türk Çayı Tanıtım Etkinliği' 13 Temmuz Perşembe günü Bayburt Şehir Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Bayburt'ta Türk Çayı tanıtım etkinliği düzenlenecek
Bayburt Postası - Türkiye'de, Rize çayının en çok tüketildiği Bayburt ilinde 'Bir yudum çay buluşması' sloganı ile düzenlenecek 'ÇAYKUR Türk Çayı Tanıtım Etkinliği' 13 Temmuz Perşembe günü Bayburt Şehir Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde yetiştirilen dünyanın en doğal ve sağlıklı çayının tanıtımının yapılacağı 'ÇAYKUR Türk Çayı Tanıtım Etkinliği' programı Bayburt'ta gerçekleştirilecek. Türk çayının insan sağlığına yararları ve  doğru demleme tekniklerinin görsel sunumlarla anlatılacağı etkinliklerde bir bardak çayla kentler arasında sevgi bağları oluşturulması hedefleniyor. Ödüllü çay içme yarışmalarının düzenleneceği etkinliklerde Rize ve Bayburt yöresi halk oyunları ekipleri de gösteriler sunacak. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu katılımcılara Türk çayı hakkında bilgiler sunacağı etkinliklerde çay ikramları da yapılacak. Etkinlik, 12 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 18:00'da Bayburt Şehir Parkı içerisinde gerçekleştirilecek.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Bayburt'ta düzenlenecek etkinliklere tüm hemşerilerini davet etti.  

 

 

Anahtar Kelimeler:
çaykurImdat Sütlüoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.