Akengin, 11 kitabını yeniden imzaladı

TÜRKSAV Genel Başkanı, şair ve yazar Yahya Akengin İstanbul TÜYAP'ta düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu...

Akengin, 11 kitabını yeniden imzaladı
Bayburt Postası - Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı (TÜRKSAV) Genel Başkanı Yahya Akengin 11 kitabını yeniden imzaladı. Bu yıl 33’üncü kez düzenlenen ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın konuklarından biri de yazar ve şair Yahya Akengin’di.

Akçağ Yayınevi’nden bugüne kadar çıkan 11 kitabını okurları için imzalayan Akengin, okurlarıyla yeniden buluştuğu için mutlu olduğunu söyledi. 

Aynı zamanda Bayburt Postası yazarı olan Akengin, gazetemize yaptığı açıklamada kitap fuarlarını önemsediğini söyledi. Fuarda okurlarından gördüğü ilgiyi, “İstanbul Kitap Fuarı’na geçen yıl da katılmıştım. Bu yıl programım dolayısıyla gerek imza günlerini gerekse sohbetleri hafta içi günlere almak zorunda kaldım. Yine de İstanbul’da yaşayan kitapseverlerin, okurların fuara ve edebiyata ilgisini yoğun buldum. Bundan da büyük bir mutluluk ve haz duydum” şeklinde ifade Akengin, “Kitap fuarlarını önemsiyorum. Bu fuarların benim için çok güzel yanı var. Zaman zaman mektuplaştığımız, gıyaben tanıdığımız okurlarımız ile yüz yüze gelmek, tanışmak ve sohbet etmek. Bu bir yazar için farklı bir duygu. Tabi ki bu vesile ile yeni okurlar edinmek, tanışmak  ve yazar dostlarımızla bir araya gelmek, hasret gidermek farklı bir duygu. Fuarda olacağımızı duyan ve İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz, okurlarımız, sağolsun fuarda bizi yalnız bırakmadılar. Onlarla da fuar boyunca hasbihal ettik, dertleştik” dedi.

İstanbul’da yaşayan kitapseverlerin, okurların fuara ve edebiyata ilgisini yoğun bulduğunu da sözlerine ekleyen Akengin, “Emeği geçenlere, yayınevim Akçağ Yayınları yöneticilerine, okurlarıma, kitapseverlere ve şiirseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tayyip bayburtlugil 9 yıl önce

ah birde bayburtun kimlik ve kütüğü hakkında kitap pıysaya çıkartırsa ölümsüz eser olur
hürmetlerle arz ederiz sn yahya akengin beye,saygılarımızla.
not:::tıpkı rahmetli fahri yılmaztürk (bayburtun manevi bekçileri)"eseri gibi"