Şoförler Odası'nın yeni başkanı Burhanettin Kahrıman

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri tamamlandı.

Şoförler Odası'nın yeni başkanı Burhanettin Kahrıman
Bayburt Postası - Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri tamamlandı. Kongrede başkanlığa Şen Bayburt Minibüsçüler Kooperatifi Ortağı Burhanettin Kahrıman seçildi. 

3 adayın yarıştığı kongrede 1996 yılından beri başkanlık görevini üstlenen Köksal Karslıoğlu, Zekeriya Mevlütoğulları ve Burhanettin Kahrıman aday oldu. 



Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan kongrede başkanlığa seçilen Burhanettin Kahrıman 158 oy alırken, Zekeriya Mevlütoğulları 136, Köksal Karslıoğlu ise 102 oy aldı. 

Başkanlığa seçilen Burhanettin Kahrıman, seçim sonunda yaptığı açıklamada kendisini destekleyenlere teşekkür ederek şoför esnafı için vargüçleri ile çalışacağını belirtti. 

Burhanettin Kahrıman başkanlığında oluşturulan listede şu isimler görev aldı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler 

Mecit Turan
İbrahim Korkmaz
Ali Rıza Ayyıldız
Muzaffer Çevik
Gökmen Birol
Ali Yıldırım 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler


Selahattin Handekli
Akın Şahin
İsa Eskici
Erkan Palıt
Murat Tosun
Arif Ersöyleyen
Nurettin Topyay

Denetleme Kurulu Asil Üyeler

Dursun Oruç
Mustafa Coci
Arif Sevimli

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

Özgür Akçakaya
İzzet Kadı
Bülent Olüç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Iyi baskan 6 yıl önce

Koksal baskan ne badireler atlatti, bu zamana getirdi. Ama bayburt hak etmez hiç bir seyi. Başkan hiç aday olmasa daha isabetli olurdu bence. Bunlari da göreceğiz.

Avatar
İl encümenleri 6 yıl önce

İl encümenleri ozel şoforle, 140.00 liralik araba ile eve giderken kimse sesini cikaramaz. Adam 15.000 liralik arabaya bindi diye kiyamet
koparirlar. Adama hizmetinden dolayi tesekkur etmek yerine. Yazik cok yazik. Adami gece 3 te arayin tlf. Acip cekici yolluyor.

Avatar
Hayri 6 yıl önce

Canin sağolsun KÖKSAL bașkan!!!!!

Avatar
Hayri 6 yıl önce

Șok Șok Șok, maaș istemeyen bașkan adayini soför arkadaşlar tercih etmedi manset boyle olmaliydi

Avatar
TAYYAR KORKMAZ 6 yıl önce

Öncelikle yeni görevi üstlenen daha doğrusu kendini üstlenen zannedip maşa olmayı kendin yakıştıran yeni başkana gerçekten Allah kolaylık versin diyorum. Yıllarını bayburt’a bayburt insanına adamış bir insan olan Saygıdeğer Köksal Karslıoğlu gibi bayburt’ta kaç tane adam var merak ediyorum.Sayın yeni başkan kaç kere gece yarılarında sıcacık yatağınızı bırakıp gece yarısında o telefonu açıp çekici vb imkanlar sunacaksınız merak ediyorum veya kaç kere ya olur bir faydamız olur diye çekiciyle beraber o göze batan 15 milyar bile etmeyecek sizin sözde bahsetmiş olduğunuz MAKAM ARABANIZLA olay yerine intikal edeceksiniz merak ediyorum.Saygıdeğer Köksal Karslıoğlu gerçekten kendini ömrünü bayburtta adamış bir insan bayburtta daha öncesindede gençlik yıllarındada bayburtta neler yaptığını neler yapılacağını görmek imkansızdır.Bir bayburtlu olarak bunları inkar edende nankördür . Karslıoğlu soyadını Rahmetli Mustafa Karslıoğlu’nuda tanıdık duyduk.Merakım şu gerçekten bayburt ta KARSLIOĞLU ailesi olmasaydı Bayburt denilen yaşayan canlı 30.000 nufusa sahip sözde il olan memleket ne halde olurdur . Allah’a şükürler olsunki siz bayburtlusunuz memleketine aşık birer vatan evladısınız yoksa kötü niyetli olan insanlar olsaydınız bayburttu 10 kere satın alırdınız zaten görmüş geçirmiş insanlarsınız Allah’ta böyle önemli kurumları kötü niyetli insanların eline düşürmesin .
Allah tekrardan Saygıdeğer Köksal Karslıoğlu’ndan razı olsun .

Avatar
Hayri 6 yıl önce

Herkes bilir, meyve veren ağaç tașlanır. O yüzden yazdıklariniz teselli niteligindedir kimse gücenmiyor, yolun acık olsun KÖKSAL bașkan!!!!!!

Avatar
Taksici 6 yıl önce

Önceki yönetime korsanı önlemek şimdi mi aklınıza geldi dedi akıllıca konuştu.şimdi mühür kendisine geçti korsanı önlesinde görelim

Avatar
Vatan Sever 69 6 yıl önce

Hayri efendi maaş istemeyen başkanı seçmediler diyon da Köksal efendi o koltukta 22 sene asgari ücretin 2 katı maaş alıyordu. Makam arabasını babasının malı gibi özel işlerine kullanıyordu. Neler var neler. Ama sen bildiklerinle kal bence :)