Özbek, ikametgâh çağrısını yineledi

Bayburt Belediyesi merkeze bağlı köy muhtarları ve il dışında bulunan dernek başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Özbek, ikametgâh çağrısını yineledi
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi merkeze bağlı köy muhtarları ve il dışında bulunan dernek başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, nüfus azlığından dolayı devletten alınan yatırımın özellikle yaz aylarında Bayburt'a yetmediğini ifade ederek, köy muhtarları ve dernek başkanlarından il dışında yaşayan Bayburtlular’ın  ikametgahlarını Bayburt’a almaları yönünde çalışma başlatmalarını söyledi.

Milletvekili sayısının 2’ye çıkarılması ve Bayburt’un TBMM’de daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi için bunun şart olduğunu söyleyen Özbek, “Bugün hastanemizdeki doktor sayımız 75 bin nüfusa göre ayarlanmış durumda. Halbuki dün hastane acil servise bakılmaya giden hasta sayısı 600. Şu aylarda nüfusumuz 150 bini buluyor. Ama ikametgahlar büyükşehirlerde olduğu için bu Bayburt'a yatırım olarak yansımıyor. Bayburt’un yatırımlardan daha güçlü yararlanması için ve TBMM’de daha güçlü temsil edilmemiz  için sizlerden ikametgahlarınızı Bayburt’a almanızı ve bu yönde çalışma yapmanızı istiyoruz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.