Memur-Sen, Bayburt Basını ile buluştu

Memur-Sen Bayburt Şubesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan basın mensuplarını ağırladı.

Memur-Sen, Bayburt Basını ile buluştu

Bayburt Postası - Programa, Memur-Sen Bayburt Şubesi Başkanı Kenan Turan, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş, Memur Sen'e bağlı diğer sendika başkanları ile ilde görev yapan basın mensupları katıldı

Burada bir konuşma yapan Memur Sen Bayburt Şube Başkanı Kenan Turan; "Bayburt'un sorunlarını kamuoyuna aktaran, gazetecilerimizin görüşleri şehrimiz için ve bizler için önemlidir. Çalışan Gazeteciler Gününde basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

BGC Başkanı Okutmuş ise, gazetecilerin sorunlar yumağı ile karşı karşıya kaldığını belirterek, 10 Ocak’ın gazetecilerin tüm sorunlarının sona erdiği, bayram havasında kutlandığı günleri temenni ettiğini söyledi.

Okutmuş, kendilerin ağırlayan Memur-Sen Bayburt Şubesi'ne teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.