Kılıç'tan Kılavuz'a fotoğraf jesti

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, Ankara programı kapsamında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz'u ziyaret etti.

Kılıç'tan Kılavuz'a fotoğraf jesti
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, Ankara programı kapsamında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz'u ziyaret etti. Ziyarette Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, Kılavuz'a Bayburt Kalesi ile uyarlanmış fotoğrafını hediye etti. 

Öte yandan Ülkü Ocakları Genel Merkez binasında gerçekleşen ziyarette Türkiye ve Bayburt yerelinde genel iştişarelerde bulunuldu. Gençlik üzerine ileride yapılacak projelerle alakalı olarak değerlendirmelerin ele alındığı görüşmede Genel Başkan Olcay Kılavuz Bayburt'u yakından takip ettiğini çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini ve programları arasında Bayburt ziyaretinin de olduğunu belirterek, Bayburt'taki tüm teşkilat mensuplarına selamlarını iletti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.