BAYDER’den vefa ziyareti

Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği bu yıl ikincisini düzenlediği şiir yarışmasında ödüle layık görülen fakat ödül törenine katılamayan yarışmacısını unutmadı.

BAYDER’den vefa ziyareti
Bayburt Postası - Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği bu yıl ikincisini düzenlediği şiir yarışmasında ödüle layık görülen fakat ödül törenine katılamayan yarışmacısını unutmadı.

BAYDER, beş ülkenin katılımıyla gerçekleşen Bayburtlu Şair Zihni Şiir Yarışması'nda ilk beş şiir arasında yer alarak jüri özel ödülüne layık görülen, ödül törenine gelmek üzereyken geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu programa katılamayan Alperen Enes Bayar'ı Erzurum'da evinde ziyaret etti.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirten baba Yaşar Bayar, kendisinin on ikinci eseri olan “Aşkın Zimmet Vakti” adlı şiir kitabını hediye etti.

“Yokluk Sarmalında Direnen Özne” adlı şiiriyle birçok usta kalemi geride bırakarak yarışmada dördüncü olan 16 yaşındaki Alperen Enes Bayar’ı tekrar tebrik eden BAYDER Başkanı Fatih Dündar, “Sizlerin varlığı, bizleri ve geleceğimizi motive etmektedir” ifadelerine yer vererek genç kaleme ödülünü takdim etti.

Ziyarete Dernek Başkanı Fatih Dündar, Başkan Yardımcısı Mutlu Adak ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öksüz katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M. E. 8 yıl önce

Eminim güzel bir yarisma olmustur. Lakin dernek yönetici arkadaslarin organizede ciddi hatalarinin oldugunu belirtmek isterím. Dernege ulasan siirlere gereken hassasiyetin gösterilmedigi kanaatindeyim. Zira gönderiler siirlerin ulasip ulasmama adina herhangi bir not yok. Dernegin kendi internet sitesinde en azindan katilan siirlerin ismini derleyip yayinlayabilirlerdi. Bu acidan dernekyönetimini yapmis oldugu yarismadan dolayi tebrik ediyor ayni zamanda insaAllah bundan sonraki organizasyoinlarda yapici olmasi babinda elestirimi sunuyorum.