Bayburtlu kadınlardan 'Mehmetçik'e destek

Bayburtlu kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenledikleri etkinlikten elde edilen geliri Mehmetçik'e gönderdi.

Bayburtlu kadınlardan 'Mehmetçik'e destek
Bayburt Postası - Baybut Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve usta öğreticilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikten elde edilen geliri Zeytin Dalı Operasyonu’nda tarih yazan Mehmetçik'e gönderdi.  

Konuyla ilgili müdürlükten yapılan açıklamada, "Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Müdürlüğümüz olarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününü bir vesile gördük ve Halk Eğitim Merkezi Öğretmen ve Usta Öğreticilerimizle birlikte yaptığımız Kadınlar günü programından elde edilen geliri Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonu’nda sadece Türkiye’nin güvenliği için değil ümmetin ve mazlumların umudu olmak, zalime karşı hakkı tutup kaldırmak için görev yapan Mehmetçik'e bağışladık. Allah Zeytin Dalı Harekatı‘nda kahraman ordumuzu havada, karada mansur ve muzaffer eylesin. Harekat komşularımıza ve bölgeye sulh ve sükun, huzur ve barış gelmesine öncülük etsin" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.