Bayburtlu Bacılar Kooperatifinden Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Bayburtlu Bacılar Kooperatifi Başkanı Feryal Günaltay Haşlak ve kooperatif çalışanları Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

Bayburtlu Bacılar Kooperatifinden Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Bayburt Postası - Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci kooperatif başkanı Haşlak ve çalışanları yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bayburtlu kadınların çalışıp üretmesinden ve aile bütçesinin yanı sıra ülke ekonomisine katkıda bulunmasından mutlu olduklarını belirten Pekmezci, Bayburt Belediyesi olarak çalışan ve üreten her kesimin yanında olduklarını ifade etti.

Kooperatif Başkanı Feryal Günaltay Haşlak ise Başkan Hükmü Pekmezci’ye misafirperverliğinden ve kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek kooperatif çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.