Bayburt Ülkü Ocakları’nda yeni dönem

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Fatih Ötünç getirildi.

Bayburt Ülkü Ocakları’nda yeni dönem
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Fatih Ötünç getirildi. Muhammet Kılıç’tan görevi devralan Fatih Ödünç, Kılıç’tan aldığı bayrağı daha ileriye taşımak için çabalayacağını belirtti. 

Kılıç: "Şeref nişanem"

2 yılı aşkın bir zamandır görevde bulunan Muhammet Kılıç ise, vatan borcunu ödemek için asker ocağına gideceğini ve görevi bu yüzden bırakmak zorunda kaldığını belirterek, “26 aydır sürdürdüğüm il ocak başkanlığı görevimi bugün itibari ile Genel Başkanımızın takdiri ile ocak başkan yardımcısı Fatih Ötünç kardeşimize devretmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Olcay Kılavuz başta olmak üzere genel merkez yöneticilerime, ocak yönetimime, üniversite ve ortaöğretim teşkilatı ile gönlü bizimle olan bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yaptığımız bu görev ömür boyu şeref nişanemiz olacaktır. Hepinizden Allah razı olsun. Askerlik görevimi ifa etmek üzere sizlerden bir süre ayrı kalacağım. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ülkücü 7 yıl önce

günün hatta yılın şoku vağğğ beniii sevdam kimlere kaldın

Avatar
mhpli 7 yıl önce

Allah hayırlı uğurlu etsin başkanım yakışır

Avatar
Asil ülkücü 7 yıl önce

Sizin gibi partisini satan değil menfaatçi değil davası için yaşar sizin gibi reklamcı değil vağğ vağğ sanaki ülkücülüğün eteklerine saklanarak yorum yapmışsın fitneciliğe devam etmişsin.fitne uyumaktadır uyandıranı ALLAH lanet etsin...