Başkan Pekmezci'den Türkiye Kamu-Sen ile TÜRKAV'a ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Bayburt Şube Başkanı Ahmet Çalışkan ile Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Bayburt Şube Başkanı Cihan Saka'ya ziyaretlerde bulundu.

Başkan Pekmezci'den Türkiye Kamu-Sen  ile TÜRKAV'a ziyaret

Bayburt Postası - Pekmezci, Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanlarının yer aldığı ziyarette, Ahmet Çalışkan ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. 

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Bayburt Şube Başkanı Ahmet Çalışkan ise, Başkan Hükmü Pekmezci'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 1'00.Yılında İstiklal Marşımızı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anlamak' adlı kitabı hediye etti.

Başkan Pekmezci daha sonra Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Bayburt Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Hükmü Pekmezci'ye ziyarette Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Zengin de eşlik etti. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Bayburt Şube Başkanı Cihan Saka ve yönetim kurulu üyeleri  ile sohbet eden Pekmezci'ye Şube Başkanı Cihan Saka tarafından TÜRKAV’ın, kültür, eğitim ve etüt çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Başkan Hükmü Pekmezci ise belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek TÜRKAV yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.