Anadolu Gençlik'ten 'Ümmet Yürüyüşü'

Anadolu Gençlik Derneği Bayburt Şubesi, Gazze'de yaşananları protesto etmek için "Ümmet Yürüyüşü" adı altında etkinlik düzenledi.

Anadolu Gençlik'ten 'Ümmet Yürüyüşü'
Bayburt Postası - Anadolu Gençlik Derneği Bayburt Şubesi, Gazze'de yaşananları protesto etmek için "Ümmet Yürüyüşü" adı altında etkinlik düzenledi.  Cumhuriyet Caddesi Dörtyol kavşağında başlayan yürüyüş Saat Kulesi meydanında Anadolu Gençlik Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Halil İbrahim Coşkun tarafından yapılan basın açıklamasıyla son buldu.

İsrail aleyhine sloganların atıldığı yürüyüşe STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 10 yıl önce

hem kahrolsun israil diyeceksin hem de bop eş başkanını cumhurbaşkanı yapacaksın.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Avatar
OZAN 10 yıl önce

İsrailin bu Gazze halkı için yaptıklarını kınıyorum.
Ancak bu HAMAS lideri Gazze de mi yaşıyor yoksa İŞİD örgütünün liderinin kendi koluna Avrupa markalı milyarlarca liralık saat takarak caka satarak yaşadığı gibi bu HAMAS lideride zevk sefa içindemi merak ediyorum. Eğer Gazzede yaşamıyorsa o lidere yazıklar ola. O katil israil füzelerinin altında kalan o Gazze halkı o HAMAS ın tüm kadrolarından Allah huzurunda davacı olmalı ve eğer bu liderler Gazzede yaşamıyorlarsa onlardan lider mider olmaz deliğe süpürülmelidirler veya Gazze halkı onları sırtlarından atmalıdırlar.