Şehit Nusret Parkı, işletmecisini buldu

Şehit Nusret Parkı'nın bir bölümü, bugün yapılan açık artırma usulü ile 5 yıllığına kiraya verildi.

Şehit Nusret Parkı, işletmecisini buldu

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi, 2020 yılında yapımına başlayarak kısa sürede tamamladığı Şehit Nusret Parkı'nı kiraladı. Yıllık kira bedeli 150 bin liradan ihaleye çıkan Şehit Nusret Parkı, yapılan açık artırma usulü ile 320 bin liraya (1 Yıl) kiralandı.

Bayburt Belediyesi Meclis Salonu'nda bugün yapılan ihale için 7 kişi teminat yatırdı. 37 bin 500'er lira teminat yatıran 7 kişinin katıldığı ihale yıllık 150 bin lira bedelle açıldı. 299 bin liraya kadar açık artırma usulü ile devam eden ihalede, daha sonra kapalı zarf usulüne geçildi. 4 kişinin çekildiği, 3 kişinin kapalı zarf usulü ile teklif yazdığı ihale sonucunda Hakan Memiş isimli vatandaş Şehit Nusret Parkı'nın yeni işletmecisi oldu.  

Yıllık bedeli KDV hariç 320 bin liraya kiraya verilen Şehit Nusret Parkı'nda 115 m² Hizmet Binası, 85 m² Kış Bahçesi,120 m² Teras, 28 m² açık kullanım alanı bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.