Bayburt’un en güzel buzağıları seçildi

22. Geleneksel Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında düzenlenen en güzel buzağı yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Bayburt’un en güzel buzağıları seçildi
Bayburt Postası - 22. Geleneksel Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında düzenlenen en güzel buzağı yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Dede Korkut Şölenleri kapsamında her yıl gerçekleşen yarışmaya AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Bayburt Vali Yardımcısı Recep Höl, Belediye Başkanı Mete Memiş, Samsun’un İlkadım İlçesi Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan, Samsun Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hakan Tali, Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe ve vatandaşlar katıldı.


Dereceye girenler altınla ödüllendirildi

Simental ve montofon olmak üzere iki kategoride yapılan yarışmada birinci olan buzağıların sahipleri Sıtkı Telli ve Emre Karaduman ödüllerini AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaslan’nın elinden alırken, 2. olan buzağıların sahipleri Hüseyin Adıbeş ve Yakup Kızıl’a ödüllerini Vali Yardımcısı Recep Höl takdim etti. 3. olan buzağıların sahipleri Beytullah Yaya ile Uğur Daştan’a ise ödüllerini Belediye Başkanı Mete Memiş verdi. Ayrıca Yaver Develioğlu, Harun Karacabak ve Ahmet Han’ın sahibi olduğu buzağılar da mansiyon ödülüne layık görüldü. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.