Bayburt'ta Canlı Hayvan Pazarı kapatıldı!

Bayburt'ta şap hastalığı nedeniyle canlı hayvan pazarı kapatıldı 

Bayburt'ta Canlı Hayvan Pazarı kapatıldı!

Bayburt Postası - Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, görülen şap hastalığı nedeniyle büyükbaş ve küçükbaş hayvan hareketliliğini durdurarak hayvan pazarını kapatma kararı aldı. 

Bayburt'ta, civar illerde görülen ve yaygınlaşan şap hastalığı nedeniyle, ikinci bir emre kadar hayvan pazarı kapalı kalacak. 

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İlimizde görülen Şap hastalığından dolayı il içi ve il dışı hayvan hareketleri ve hayvan pazarı 13.07.2023 tarihi itibariyle ikinci bir emre kadar kapatılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet. Emi 10 ay önce

SALGIN HER YERE YAYILDI BUNDAN SONRA ALINAN TEDBİRİN HİÇBİR FAYDASI YOK BU KARARI ALANLAR BİR AY BİR UÇUK AY ÖNCE NEREDEYDİLER. BİZİMLE DALGAMI GEÇİYORLAR ALLAH AŞKINA BU MEMLEKET TE AKLI BAŞINDA BİR İDARECİİ YOKMUDUR 180 KÖYÜ 2 KÖYE FEDA ETTİLER HELAL OLSUN

Avatar
Nivli 10 ay önce

Şap kurban bayramında bu pazarda satılan kurbanlıklar ile dağıldı köylere artık kapanmasada olur o zaman kapatılmalı idi bir kaç tane simsar sebep o zaman kapatılmadı