Saat Kulesi’ne koşan 60 genç adam

Trafik Haftası kutlamaları devam ediyor.  Kutlamalar çerçevesinde bugün ilköğretim öğrencileri arası koşu yarışması düzenlendi. Sabah erken saatlerde Emniyet Müdürlüğü önünden start alan koşu, Saat Kulesi meydanında son buldu. Koşuya 60 kadar öğrenci katıldı. Koşu sırasında Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapalı tutuldu. Trafik Şube’sine ait bir araç ve bir ambulansın refakat ettiği yarışmada herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadı. Öğrencilerin bir hayli yorulduğu koşuda ilk üçe girenlere çeşitli spor malzemeleri hediye edildi.  

Saat Kulesi’ne koşan 60 genç adam

Koşu sonrası öğrenciler, kule dibinde dinlendiTrafik Haftası kutlamaları devam ediyor.  Kutlamalar çerçevesinde bugün ilköğretim öğrencileri arası koşu yarışması düzenlendi. Sabah erken saatlerde Emniyet Müdürlüğü önünden start alan koşu, Saat Kulesi meydanında son buldu. Koşuya 60 kadar öğrenci katıldı. Koşu sırasında Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapalı tutuldu. Trafik Şube’sine ait bir araç ve bir ambulansın refakat ettiği yarışmada herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadı. Öğrencilerin bir hayli yorulduğu koşuda ilk üçe girenlere çeşitli spor malzemeleri hediye edildi.

 

Tarihi Saat Kulesi Meydanı’nda, toplanan halk yarış sonucunu merakla bekledi. Yarışta ipi göğüsleyen ilk isim Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencisi Bilal Akay oldu. İkinciliği Şair Zihni İlköğretim Okulundan Musa Kocanumanoğlu kazanırken, Yüzbaşı Şehit Agah İlköğretim Okulu öğrencisi Yusuf Doğanoğlu yarışmada üçüncü gelen isim oldu.

Başarılı öğrencilere hediyelerini Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın ve Trafik Şube Müdürü Mehmet Günay verdi.

 

 

 

 

 

Saat Kulesi önünde Trafik Haftası Hatırası

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dereceye girenlere çeşitli spor malzemeleri hediye edildi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.