İstanbul, teröre karşı tek ses

İstanbul Yenikapı’da teröre karşı dev miting düzenlendi.

İstanbul, teröre karşı tek ses
Bayburt Postası - İstanbul Yenikapı’da teröre karşı dev miting düzenlendi. Sivil Dayanışma Platformu tarafından organize edilen dev mitinge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı.

"Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses" mitingi İstanbul Yenikapı'da yapıldı.  Mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Yılmaz ve Başbakan Davutoğlu da katıldı. Sadece Türk bayrağı taşınmasına izin verildiği meydanda büyük bir kalabalık vardı. Mitinde Başbakan Davutoğlu ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz'ın ardından kürsüye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıktı.

Sivil Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı "Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses" mitingine  İstanbul akın etti. Yenikapı'da saat 16.00'da başlayan miting öncesinde alana Türk  bayrağı, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerinin yanı  sıra, 81 ilin adlarının yer aldığı flamalar asıldı.

Meydanın birçok yerine "Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz",  "Teröre lanet, birliğe davet", "Bir annenin bile akmasın yaşı, bir huzur kaplasın  dağı taşı", "Terör insanlık suçudur" yazılı dev afişler vinçler yardımıyla  yerleştirildi. Kalabalık bir ekibin çalıştığı alanda, çadır hastane, sağlık noktası,  mescit, mobil tuvalet ve şadırvan ile onlarca su dağıtım noktası yer alıyor.  Miting öncesi Zeytinburnu tarafında kurulan 100'e yakın kontrol noktasından geçerek içeri alınan vatandaşlara Türk bayrağı verildi.

Miting için öğle saatlerinde alana gelmeye başlayan vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Türk Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir"  sloganları attı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

Sayın editör, bu haberi terör e karşı bir miting olarak haber yapmanız beni şaşırttı. Bu miting düpedüz akp mitingi idi. Bu haberi genellemeniz açıkçası , bayburtta tek tarafsız basın olan (benim gözümde) sizlere yakismamis.