"Dün yanınızdaydık, bugün de yanınızdayız"

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç beraberindeki yöneticiler ile İl Emniyet Müdürü Bülent Kaya'yı ziyaret etti.

"Dün yanınızdaydık, bugün de yanınızdayız"
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Emniyet Müdürü Bülent Kaya'yı ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette ,İl Emniyet Müdürü Bülent Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini dile getirdi.

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç ise emniyet teşkilatının son zamanlarda verdiği şehitlere dikkat çekerek, "Her daim emniyet güçlerimizin yanındayız. Şehitlerimiz için çok üzüntülüyüz. Öncelikle polis teşkilatı olarak sizlerin ve bütün Türk Milletinin başı sağolsun. Bizler vatan ve millet sevdalısı bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz. Başbuğumuzun izinde, onun dediği gibi İslam iman ahlak ve fazileti ile Türklük gurur ve şuurunu yaşatmaya devam edeceğiz. Dün yanınızdaydık, bugün yanınızdayız ve her daim yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin ardından Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, Emniyet Müdürü Bülent Kaya'ya Bayburt Ocakları'nın İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu bir duvar süsü hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.