Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bayburt'ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt illerimize hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Bu havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bayburt'ta
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt illerimize hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Bu havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'den helikopter ile gediği Bayburt'ta, 6'ncı İl Kongresi'ne katılmadan önce Bayburt Spor Salonunun dışında kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben konuşma yaptı.

Erdoğan, kongre için Bayburt'a geldiklerini belirterek, "Sevgili Bayburtlu kardeşlerim. Sizleri bu anlamlı buluşmada, anlamlı günde en kalbi duygularla selamlıyorum. Bugün Bayburt'umuzun olağan kongresini yapıyoruz. Bu kongremizde yeni bir sürece inşallah gireceğiz. Bu kongre 2019 seçimlerini gerek yerel gerekse Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne yönelik adeta güçlü bir yenilenmesi olacak. Bu güne kadar hizmet veren tüm kardeşlerime özelikle teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.


"Sizlere buradan bir müjdeyi vermek istedim" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bir şeyi burada söylemeden geçemeyeceğim. Biraz sonra içeride bunları anlatacağım ama sizlere de buradan bu müjdeyi vermek istedim. İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt illerimize hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Bu havaalanımızla da birlikte inşallah artık Gümüşhane'nin ve Bayburt'un uzun yol sıkıntısı da aşılmış olacak ve Salyazı'daki bu havaalanı inşallah uzun yolları kısa edecek. Tabi baraj çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında da inşallah bir sözüm daha vardı gelirken Gençlik ve Spor Bakanımıza da onun talimatını özellikle verdim. O da şu, Gümüşhane'ye ve Bayburt'a kapalı spor salonlarımızı süratle yapılması konusu. Şuanda biz Bayburt'ta ki bu kapalı spor salonunu yeterli bulmuyoruz, yakışmıyor Bayburt'a. Şimdi artık Bayburt'a yakışanını yapacağız. Gümüşhane'nin ki de Gümüşhane'ye yakışmıyor, oraya da inşallah yakışanını yapacağız. Bu salonlarımızda inşallah 3 bin ile 4 bin kişiyi rahatlıkla alabilecek salonlarımız olacak."

Erdoğan, bu gün iki ilde kongre yapacaklarını anımsatarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"İki ilimizin kongresini malum planladık. Bayburt'u yapacağız ve Bayburt'tan inşallah Gümüşhane'ye geçip Gümüşhane il kongresini yapacağız. Ama benim sizden bir ricam var. Gerek ana kademe gerek hanım kardeşlerim gerek gençler size zaten bunu anlatmama gerek yok. Zira Bayburt işini iyi biliyor. Siyasette Bayburt, referandumda da Cumhurbaşkanlığında da bir numara. Bayburt bizi sevdi bizde Bayburt'u sevdik. İnşallah 2019'da da Bayburt bu kararlığını Allah'ın izniyle yine gösterecek buna inanıyorum. Gerek Maliye bakanımız gerek milletvekilimiz iki de iki yaptınız. Buradaki yatırımlarımızı da daha da yakından takip edip inşallah Bayburt'umuzu havalimanımızla birlikte kapalı spor salonlarımızla, üniversitelerimizle birlikte hepsiyle bütünleştirerek gerçekten modern bir konuma taşıyacağız. Şimdi diyorum ki kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Hiçbir yeri boş bırakmayacağız değil mi?  Bütün beldelere varıncaya kadar, köylere varıncaya kadar dolaşacak mıyız. Allah sizlerden razı olsun."

Rabia işareti yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların 'Bayburt seninle gurur duyuyor' tezahüratları üzerine, "Ben sizlerle gurur duyuyorum. Ne diyoruz tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. İşte bizim Rabia'mız bu. Şimdi hazır mıyız? Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana her şey sizi hatırlatıyor. Bana her şey Bayburt'u hatırlatıyor." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Recep Tayyip Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Koçak 6 yıl önce

ALLAH RAZI OLSUN SPOR SALONU YAPILIRSA BAYBURTUN BÜTÜN SORUNLARI HALLEDİLMİŞ OLUR VE GÖÇ ÖNLENMİŞ OLUR !

Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

BAYBURTA ZATEN SEÇİM ZAMANI GELİRLER GELDİĞİNDE SPOR SALONU SÖZÜ VERİLDİ ÇOK BÜYÜK BİR HİZMET ALKIŞLIYORUM BRAVO TEBRİKLER BAYBURTUN SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ MİLLET EKMEK BULDU BAYBURT ŞAHLANDI BU ŞEKİLDE

Avatar
Hakan 6 yıl önce

"Gaga"yi veren iki sene ugramiyor memlekete!.. Simdi spor salonu gagasini verdiler, oh ne ala, memleket kalkiniyor abi!!

Avatar
Hoşgeldin reis 6 yıl önce

Sayın cumhurbaşkanımız Allah sizden razı olsun yaptığınız yollar kurduğunuz parklar ile artik Bayburt göç vermiyor bilakis cazibe merkezi oluyor, ha Bayburt ha paris

Avatar
fatih 6 yıl önce

bayburt sevdi sizi evet ama malesef siz onu sevmediniz ve gereken değeride vermediniz

Avatar
Gençosman 6 yıl önce

Reis sizi seviyoruz ancak yönetici olarak görev verdiklerimiz (en başta üniversite yönetimi..) çok adaletsiz işler yapıyor. Bu adletsizler yüzünden 2019 seçimlerinde sıkıntıya gireceksiniz. Artı Bayburt'un daha öncelikli işleri var fabrikalar gibi... Bu arada fabrika yapınca komünist düzene geçilmiyor kardeşim. Bugün ülkemizin öyle ilçeleri var ki 100ün üzerinde (Silivri gibi..) fabrika var ve oraların nüfusu sürekli artıyor. Bize de böyle yatırımlar gerek şuan yapılanlar da gerekli biz daha fazlasını istiyoruz. % 82 nin karşılığı bu değil. Allah'a emanet . Adaletsiz üniv. yönetimi yüzünden daha oy da vermem ailem de dahil... İnşAllah bir şeyler düzelir

Avatar
BİR GARİP BAYBURTLU 6 yıl önce

BAYBURT İKTİDARA CANI PAHASINA SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLMASINA RAĞMEN DESTEK VERDİ AMA HÜKÜMET BAYBURTA KARADENİZİN BİR İLÇESİ KADAR BİLE YATIRIM YAPMADI BAKMAYIN MEYDANLARDA ÖYLE BÖYLE ASIP KESMELERİ BAYBURT ŞU ANDA PERİŞAN VAZİYETTEDİR GENÇLER BU ŞEHİRDE YAŞAMAK İSTEMİYOR 15 SENENİN ÜZERİNE ŞURADA Bİ UFAK KALDIRIM YAPMIŞLAR DİYE MİLLETİN BOĞAZINA ÇÖKMÜŞLER BAK BEN SANA HİZMET ETTİM DİYE BÖYLE REZALET OLMAZ BAYBURT CAN ÇEKİŞİYOR BU MEMLEKTEİN İNSANI NE YİYECEK EVİNİ NASIL GEÇİNDİRECEK BUNU DÜŞÜNEN VAR MI YOK VARSA YOKSA BAYBURT OY VERSİN HA O DA YETERLİ DEĞİL BİR DE BÜYÜKŞEHİRLERDEKİ BAYBURTLULARI ARAYIP ONLARIN DA DESTEK VERMESİNİ SAĞLAYACAK MIŞIZ BİZ BAYBURTLULAR NASIL DA KANDIRILIYORUZ GÖZ GÖRE GÖRE BUNDAN ZERRE KADAR DA RAHATSIZ DEĞİLİZ BÖYLE BİR ŞEHİR YOKTUR DÜNYADA HEM HİÇ BİR HİZMET YAPMA EN ÇOK GÖÇÜ BAYBURT VERSİN ONDAN SONRA BELEDİYE BAŞKANI ÇIKSIN BAYBURT TARİHİ YATIRIM ALIYOR NARALARI ATSIN VALLAHİ BAYBURTA ÜZÜLÜYORUM NE KADERSİZ BİR ŞEHİRMİŞ BAYBURT ÖLMÜŞ AĞLAYAN YOK

Avatar
bursa bayburt platformu 6 yıl önce

pek yakında hükümet tarafından şirin bayburta"tank-top ve bot üretim fabrikası yapılacak,ayrıca " demiryolu"gündemde,biraz sabırlı olmak gerek,sn c.başkanı
bayburtu sevdiğini ispatlayacak,tır,en derin sevgilerimizle.bursa Bayburt platf.