Cumhurbaşkanı Gül Bayburt'ta konuşuyor

Saat: 13.00 - Erzurum'dan karayolu ile Bayburt'a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet caddesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Bayburt Valiliği balkonundan halka seslenen Gül, "gösterdiğiniz sevgi ve coşku, şahsımda devlete gösterdiğiniz sevgidir" dedi. Önce TRT 1, ardından TRT 2'nin canlı olarak yayınladığı bu kısa konuşmanın ardından Gül, balkondan ayrılarak Valilik makamına geçti. Bayburt Valiliği önündeki kalabalık ve basın ordusu beklemeye devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Gül Bayburt'ta konuşuyor

Cumhurbaşkanı Abdullah GülSaat: 13.00 - Erzurum'dan karayolu ile Bayburt'a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet caddesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Bayburt Valiliği balkonundan halka seslenen Gül, "gösterdiğiniz sevgi ve coşku, şahsımda devlete gösterdiğiniz sevgidir" dedi. Önce TRT 1, ardından TRT 2'nin canlı olarak yayınladığı bu kısa konuşmanın ardından Gül, balkondan ayrılarak Valilik makamına geçti. Bayburt Valiliği önündeki kalabalık ve basın ordusu beklemeye devam ediyor. 

Saat: 12.15 - Cumhuriyet caddesi tarihi günlerinden birini yaşıyor. Bayburt Valiliği önünden başlayan kalabalık caddenin iki tarafına doğru uzanıyor. Meydanda Bayburt türküleri çalınıyor. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti balkonu ve Valilik önü basın ordusu tarafından kuşatılmış durumda. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor...

Saat: 11.00 - Sabah erken saatlerde Erzurum’a gelerek Erzurum Kongresi'nin 90. yıldönümü etkinliklerine katılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bayburt’a gerçekleştireceği ziyaret programı için yola çıktı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Bayburt’a, şu an sessizlik hakim. Cumhuriyet caddesi dün akşam, araç kalabalığından temizlendi ve ziyaret sonuna kadar bazı yasaklar getirildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt programı güvenlik nedeniyle gizli tutulurken, Bayburt Valiliği, Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı ve Bayburt Üniversitesi'ne birer ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor. Gül’ün Bayburt ziyaretinde halka hitap edip etmeyeceği ise şimdilik muamma. Eğer bir açık hava selamlaması veya konuşması olacaksa Gül’ün Hükümet Konağı balkonundan seslenmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Gül'ün Bayburt gezisinden ayrıntıları okumak için...

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.