Belediyenin kış mesaisi: Karla mücadele

Özellikle yeni yılın ilk günlerinde yaşanan yoğun kar yağışı, yol tuzlama ve kar temizleme çalışmalarının gerekliliğini beraberinde getirdi. Belediye ekipleri, ana arterler başta olmak üzere trafiğin yoğun olduğu bölgelerde kar temizleme çalışmaları için sürekli teyakkuz durumunda. Belediye Başkanı Bekir Çetin, "mahalle aralarında iş makinesi girmeyen bazı sokakların kar temizleme çalışmaları personelimiz tarafından yapılmaktadır. Yeni almış olduğumuz iş makineleri ile kar mücadelesini daha sorunsuz bir şekilde çözeceğiz.

Belediyenin kış mesaisi: Karla mücadele
Özellikle yeni yılın ilk günlerinde yaşanan yoğun kar yağışı, yol tuzlama ve kar temizleme çalışmalarının gerekliliğini beraberinde getirdi.

Belediye ekipleri, ana arterler başta olmak üzere trafiğin yoğun olduğu bölgelerde kar temizleme çalışmaları için sürekli teyakkuz durumunda. Belediye Başkanı Bekir Çetin, "mahalle aralarında iş makinesi girmeyen bazı sokakların kar temizleme çalışmaları personelimiz tarafından yapılmaktadır. Yeni almış olduğumuz iş makineleri ile kar mücadelesini daha sorunsuz bir şekilde çözeceğiz.

Belediyenin kış mesaisi: Karla mücadeleAmacımız halkımıza sıkıntı çektirmeden en kısa zamanda kar temizleme çalışmalarını sonlandırmaktır. Araç sahiplerinden beklentimiz temizlik çalışması yapılan mevkilerde park yapmamalarıdır, ayrıca çöp konteynırlarına sulu çöp dökmemeye özen göstermeleri de çalışmalarımıza yardımcı olacaktır.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.