Aydıntepe’de 24 Kasım Balosu

24 Kasım Öğretmenler Günü Aydıntepe’de de coşkuyla kutlandı. Şehit Oktay Altuntaş İlköğretim Okulu salonunda düzenlenen eğlence programı, kutlamaların odak noktasıydı. Kutlamalar sırasında, öğretmenliğin yeni nesilleri yetiştirip onları hayata hazırlayan çok değerli bir meslek dalı olduğunu vurgulayan Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal sözlerine şöyle devam etti:

Aydıntepe’de 24 Kasım Balosu
24 Kasım Öğretmenler Günü Aydıntepe’de de coşkuyla kutlandı. Şehit Oktay Altuntaş İlköğretim Okulu salonunda düzenlenen eğlence programı, kutlamaların odak noktasıydı.

Kutlamalar sırasında, öğretmenliğin yeni nesilleri yetiştirip onları hayata hazırlayan çok değerli bir meslek dalı olduğunu vurgulayan Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal sözlerine şöyle devam etti:

Aydıntepe’de 24 Kasım Balosu"Tüm dünyada genç neslin hem bedensel hem zihinsel hem de psikolojik gelişimlerine büyük önem verildiğini ve en büyük yatırımların eğitim alanında yapıldığını , "Uluslararası platformda eğitim alanındaki rekabetin gücünü bugün ne sanayide ne de ekonominin başka bir alanında görmek mümkün değildir.

Başöğretmen Atatürk, ileri görüşlülüğü ve bilime olan inancıyla Cumhuriyetin ilk yıllarında bu gerçeği görerek büyük bir eğitim öğretim seferberliği başlatmış, 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneği kazanmamıştır' sözleriyle öğretmenin ve eğitimin önemini vurgulamıştır. Bu duygu ve düşüncelerimle bir kez daha öğretmenlerimizin bu onurlu günlerini kutlar meslek hayatlarında başarılar dilerim."

Kutlama programı daha sonra pasta kesimi ve folklor gösterileriyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.