4'ü tutuklu 87 kamu görevlisi açığa alındı

Bayburt'ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan 87 kamu görevlisinden 4'ü tutuklandı.

4'ü tutuklu 87 kamu görevlisi açığa alındı
Bayburt Postası - Bayburt'ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan 87 kamu görevlisinden 4'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün darbe girişiminin ardından Bayburt genelindeki Kamu kurum ve kuruluşlarında başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) / Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında 87 kamu görevlisi görevden uzaklaştırıldı.

Farklı kurumlardan olduğu öğrenilen toplam 87 kamu görevlisinin 4'ünün tutuklandığı öğrenildi. Böylece İl genelinde FETÖ / PDY soruşturması kapsamında açığa alınan kamu görevlisi sayısı 4'ü tutuklu olmak toplamda 87'ye çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulubatlı 8 yıl önce

Abiler Ablalar çıbanbaşları onlara da dokunulması lazım. öyle yok akıttıkları zehirler bir gün kendilerine dönecek.sonuna kadar temizlik.Devletimiz bunlara merhamet göstermesin. çünkü onlar millete hiç göstermediler.

Avatar
AKLISELİM 8 yıl önce

SATILMIŞ DEYYUS AHMAKOĞLU AHMAĞIN ARKASINDA GİDEN O KADAR HAŞHAŞİ AHMAK VARKİ HEPSİNİN TEMİZLENMESİ FARZI AYIN MAAŞI DEVLETTEN EMİRLERİ ABİLERİNDEN ,ABLALARINDAN PENSİLVANYA'DAN ALAN VATAN MİLLET HAİNİ HERKES TEMİZLENMELİ

Avatar
nazım 8 yıl önce

sadece bu kadar mı inşAllah gerisi gelir.

Avatar
mehmet 7 yıl önce

bunlar epey zaman birilerine blok oy verdiler. besle kargayı oysun gözünü.