Kamyonu sollamak isterken orta refüje çarptı

Bayburt'ta seyir halindeki kamyonu sollarken orta refüje çarparak yan yatan araçta 1 kişi yaralandı.

Kamyonu sollamak isterken orta refüje çarptı
Bayburt Postası - Bayburt'ta seyir halindeki kamyonu sollarken orta refüje çarparak yan yatan araçta 1 kişi yaralandı.

Bayburt SGK İl Müdürlüğü önünde yaşanan kazada Müslüm Polat yönetimindeki 69 AB 614 plakalı araç seyir halindeki kamyonu sollarken orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen ve yan yatan aracın şoförü Müslüm Polat yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Müslüm Polat'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavisi süren Müslüm Polat'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili polis soruşturması sürüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veli 9 yıl önce

kuralın, kanunların geçmediği, herkesin kendi kanun ve kuralının bulunduğu bir şehirde yaşamak kadar zor bir şey yok. hak oluyor bize. insanlara öyle yüz verilmiş ki kim hata yapıyor. haksızlık yapıyor, adaletsizlik yapıyor, hemen devreye siyasiler girip işi hallediyorlar. olan haklıya, garibana, sahipsize oluyor.