Heybetepeliler hasret giderdi

Heybetepe Köyü'nde şenlik heyecanı yaşandı.

Heybetepeliler hasret giderdi
Bayburt Postası - Heybetepe Köyü'nde şenlik heyecanı yaşandı. Heybetepe Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği şenlikte yöresel halk oyunları ve futbol müsabakasının yanı sıra geleneksel oyunlar Çuval ve Yumurta Yarışı da yapıldı. Çekişmeli geçen yarışlarda birinci olanlara çeşitli ödüller verildi.

İstanbul Heybetepe Köyü Dernek Başkanı Orhan Akaslan ve Bursa köy derneklerini temsilen Yusuf Fidan'ın da katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Heybetepe Köyü Dernek Başkanı Ali Aytemur, şenliğe İstanbul ve Bursa'dan otobüslerle gelenler olduğunu ve gurbet-sıla arasındaki köprüyü oluşturdukları için mutlu olduklarını söyledi.

Şenliği geleneksel hale getirerek büyükşehirlerde yaşayan tüm Heybetepileleri senden 1 kez de olsa Heybetepe'de toplamayı hedeflediklerini söyleyen Aytemur, şenliğin düzenlenmesinde emeği olan Fikret Hanecioğlu, Hasan Akaslan, Fatih Fidan, Tuncay Aktaş ve Bülent Aytemur'a teşekkür etti.

Aytemür ayrıca, bu yıl birincisi düzenlenen şenliklerin geleneksel hale getirilerek her geçen yıl programının daha da zenginleştirileceğini sözlerine ekledi.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.