Vali Pehlivan, 'Kültür Han' inşaatında incelemelerde bulundu

Vali Ali Hamza Pehlivan kültürel alanda hayata geçirilen ve Bayburt'taki en önemli kamu yatırımlarından biri olan Kültür Han inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, 'Kültür Han' inşaatında incelemelerde bulundu
Bayburt Postası - Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Osmanlı hanlarından esinlenerek şehirdeki cazibe noktalarını artırmak amacıyla geliştirdiği Kültür Han projesinin inşa çalışmaları devam ediyor. Kaleardı (Halfikale) Mahallesi Dede Paşa Şehir Parkı yanında devam eden çalışmaları inceleyen Vali Pehlivan, Özel İdare, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Temeli açılıp fore kazık çalışmaları tamamlanan inşaat çalışmalarına yönelik olarak tespit ve değerlendirmelerde bulunan Vali Pehlivan’a incelemeleri sırasında İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bekir Kurtoğlu ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.