Türk Telekom Bölge Müdürlüğüne atama

Bayburt Postası - Türk Telekom, 12 tane bölge yapılanmasına giderek bölge müdürlüklerinden birini Trabzon’a kurdu. Yeni kurulan Trabzon Bölge Müdürlüğüne Samsun Bölge Müdürü İsa Ömür getirildi. Samsun’da önemli başarılara imza atan Ömür Trabzon’da da geleceğe yönelik önemli hizmetlerinin sinyallerini verdi. Kuzey-2 Trabzon Bölge Müdürlüğüne Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt illeri bağlı olacak. 1984’te samsun bölge müdürlüğündü PTT tesis mühendisi olarak göreve başlayan İsa Ömür sırasıyla şu görevleri yaptı: Samsun Telekom Müdürü, PTT Başmüdürlüğü, Telekom İl Müdürlüğünden sonra Trabzon Bölge Müdürlüğüne atandı. 1959 doğumlu evli ve iki çocuk babası olan Ömür, 1975-1980 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünde okudu.

Türk Telekom Bölge Müdürlüğüne atama

Türk Telekom Bölge Müdürlüğüne atama yapıldıBayburt Postası - Türk Telekom, 12 tane bölge yapılanmasına giderek bölge müdürlüklerinden birini Trabzon’a kurdu. Yeni kurulan Trabzon Bölge Müdürlüğüne Samsun Bölge Müdürü İsa Ömür getirildi. Samsun’da önemli başarılara imza atan Ömür Trabzon’da da geleceğe yönelik önemli hizmetlerinin sinyallerini verdi. Kuzey-2 Trabzon Bölge Müdürlüğüne Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt illeri bağlı olacak. 1984’te samsun bölge müdürlüğündü PTT tesis mühendisi olarak göreve başlayan İsa Ömür sırasıyla şu görevleri yaptı: Samsun Telekom Müdürü, PTT Başmüdürlüğü, Telekom İl Müdürlüğünden sonra Trabzon Bölge Müdürlüğüne atandı. 1959 doğumlu evli ve iki çocuk babası olan Ömür, 1975-1980 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünde okudu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.