Dedeman Palandöken, yenilenen yüzüyle hizmet veriyor

Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge Otelleri kayak sezonunun en yoğun günlerini yaşıyor. Amatör ve profesyonel kayakçıların yıl boyunca beklediği kar kalınlığına ulaşan Palandöken'de pistler her yaş grubundan kayakçıları ağırlıyor. Kış aylarında nüfusu 450.000'e çıkan Erzurum'da geçen hafta başından bu yana aralıksız yağan kar nedeniyle kar kalınlığı 1 metreyi aştı. Meteroloji tahminlerine göre kar yağışının bu hafta boyunca yine aralıksız sürmesi bekleniyor. Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Palandöken'de, 1994 yılından bu yana misafirlerini ağırlayan Dedeman Palandöken, yenilenen yüzüyle Aralık 2008 tarihinde kış sezonuna merhaba dedi. Bölgedeki kış turizmi potansiyeli doğrultusunda yenilenen Dedeman Palandöken birçok yenilik ile misafirlerini ağırlıyor.

Dedeman Palandöken, yenilenen yüzüyle hizmet veriyor

Palandöken Dedeman Oteli Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge Otelleri kayak sezonunun en yoğun günlerini yaşıyor. Amatör ve profesyonel kayakçıların yıl boyunca beklediği kar kalınlığına ulaşan Palandöken'de pistler her yaş grubundan kayakçıları ağırlıyor. Kış aylarında nüfusu 450.000'e çıkan Erzurum'da geçen hafta başından bu yana aralıksız yağan kar nedeniyle kar kalınlığı 1 metreyi aştı. Meteroloji tahminlerine göre kar yağışının bu hafta boyunca yine aralıksız sürmesi bekleniyor. Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Palandöken'de, 1994 yılından bu yana misafirlerini ağırlayan Dedeman Palandöken, yenilenen yüzüyle Aralık 2008 tarihinde kış sezonuna merhaba dedi. Bölgedeki kış turizmi potansiyeli doğrultusunda yenilenen Dedeman Palandöken birçok yenilik ile misafirlerini ağırlıyor.

Dedeman Palandöken'in yenileme çalışmaları beş ay gibi kısa bir süreçte tamamlandı. Renovasyon çalışmaları kapsamında otel baştan aşağıya yenilendi. Otelde yapılan tüm yatırımların Palandöken'e artı değer kazandırdığı fikrinden hareketle yola çıkan ekip Dedeman Palandöken'in yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlıyor.

Yapılan yenileme çalışmalarıyla, Palandöken'in 170 standart odası, 12 De luxe ve 1 suit odası, Dedeman misafirlerinin beklentilerine cevap verebilecek teknoloji ve minimalist tarzda dekore edildi. Ana Restaurant yenilenirken, Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetlerinden oluşan mönüsü de baştan oluşturuldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.