Coşkun’un kalitesi çiftliklerden başlıyor…

Coşkun; İstanbul ve Afyon'da bulunan iki modern çiftliği ile sağlıklı et üretme zincirini ilk halkadan itibaren başlatıyor. Bu çiftliklerde veteriner hekim kontrolünde yetiştirilen hayvanlara, aynı zamanda Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden özenle seçilen büyük baş hayvanlar da ekleniyor. Modern ve sağlıklı koşullarda beslenen büyükbaşlar, yine Coşkun'a ait hijyenik kesimhanelerde İslami usullere uygun olarak kesime giriyor.Türkiye'nin ilk Özel entegre et kombinalarından olan Coşkun Et ve Mamulleri San. Tic. A.Ş., İstanbul Kağıthane'deki 16.000 m2'lik fabrikasında üstün teknolojilerle üretim yapıyor. Sağlık ve hijyene verilen önemden asla ödün vermeyen bu tesislerde kullanılan bütün ekipman paslanmaz çelikten oluşuyor. Üretim hijyenik koşullarda yapılıyor.

Coşkun’un kalitesi çiftliklerden başlıyor…

Coşkun’un kalitesi çiftliklerden başlıyor…

Coşkun; İstanbul ve Afyon'da bulunan iki modern çiftliği ile sağlıklı et üretme zincirini ilk halkadan itibaren başlatıyor. Bu çiftliklerde veteriner hekim kontrolünde yetiştirilen hayvanlara, aynı zamanda Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden özenle seçilen büyük baş hayvanlar da ekleniyor. Modern ve sağlıklı koşullarda beslenen büyükbaşlar, yine Coşkun'a ait hijyenik kesimhanelerde İslami usullere uygun olarak kesime giriyor.

Türkiye'nin ilk Özel entegre et kombinalarından olan Coşkun Et ve Mamulleri San. Tic. A.Ş., İstanbul Kağıthane'deki 16.000 m2'lik fabrikasında üstün teknolojilerle üretim yapıyor. Sağlık ve hijyene verilen önemden asla ödün vermeyen bu tesislerde kullanılan bütün ekipman paslanmaz çelikten oluşuyor. Üretim hijyenik koşullarda yapılıyor.

Sağlıklı üretim, Coşkun için her şeyden önce geliyor. Kapasitesini daha da yükseltmeyi hedefleyen Coşkun, bu doğrultuda, yeni bir tesis daha inşa ediyor. 40 dönüm arazi üzerinde 32.000 m2 kapalı alana sahip bu tesisin yakın gelecekte hizmete girmesi amaçlanıyor.

Coşkun Et ve Mamulleri'nde soğuk zincir kesimden dağıtıma kadar her aşamada korunuyor. Bütün üretim süreci +5 ve +8 derecelik en uygun koşullarda gerçekleşiyor. +5, 0, -20, ve -40 derecelik soğuk hava depolarında muhafaza edilen ürünler, soğutuculu araçlarla satış noktalarına ulaştırılıyor.

Coşkun ürün yelpazesi sucuk, pastırma, kavurma, salam, sosis, gurme, köfte döner ve kırmızı et olarak 9 temel ürün grubundan oluşuyor. Her çeşit damak zevkini karşılayan alt çeşitleriyle de, tüketicinin bütün taleplerine cevap veriyor. Hindi ve tavuk eti Coşkun ürünlerinde kesinlikle kullanılmıyor.

Coşkun Et ve Mamullerinin kalitesi, HACCP ve ISO tarafından onaylı. Bunun yanı sıra Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından verilen Gıda Üretim Sertifikaları ve Gıda Sicil Sertifikası da bulunuyor.

Ayrıca örnek olma misyonu doğrultusunda eğitime de büyük destek veriyor. Uludağ Üniversitesi Bursa Meslek Yüksekokulu, Et Endüstrisi öğrencileri, Coşkun Et ve Mamulleri San. Tic. A.Ş. kombinasından uygulama tesisi olarak yararlanıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.