Ciliv: "Kriz ortamında 858 Milyon YTL Kaynak yarattık”

3G ihalesini kazanan Turkcell'in Üst Yöneticisi Süreyya Ciliv, "Kriz ortamında millete 858 milyon YTL kaynak yarattığımız için büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi. Cep telefonu kullanıcılarına yeni iletişim olanakları sağlayacak Üçüncü Nesil Mobil İletişim Sistemleri (3G) ihalesinde A Lisansı için en yüksek teklifi 358 milyon Avro ile Turkcell verdi. İhalenin tamamlanmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ciliv, ihaleyi kazanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.İhaleye ve 3G teknolojisine verdikleri önemden dolayı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na teşekkür eden Ciliv, şunları kaydetti:

Ciliv:

3G ihalesini kazanan Turkcell'in Üst Yöneticisi Süreyya Ciliv, "Kriz ortamında millete 858 milyon YTL kaynak yarattığımız için büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi. Cep telefonu kullanıcılarına yeni iletişim olanakları sağlayacak Üçüncü Nesil Mobil İletişim Sistemleri (3G) ihalesinde A Lisansı için en yüksek teklifi 358 milyon Avro ile Turkcell verdi. İhalenin tamamlanmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ciliv, ihaleyi kazanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İhaleye ve 3G teknolojisine verdikleri önemden dolayı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na teşekkür eden Ciliv, şunları kaydetti:

Ciliv: "Kriz olmasına rağmen KDV'sini de eklerseniz bu teklif 858 milyon YTL'dir. En geniş bandı aldık. Bu banttan müşterilerimize en iyi hizmeti sunacağız. Bu frekansı kullanma hakkını alırken 1 milyar YTL'ye yakın bir kaynak yaratmak önemli. Üçüncü nesil bizi gerçekten mobil çağına götürecek. Kablosuz ve mobil ortamda internete hızlı ve kaliteli şekilde ulaşmak mümkün olacak. Mobil televizyon hizmeti ve mobil telefondan görüntülü görüşmek de mümkün olabilecek."

Süreyya Ciliv, dünyada global bir kriz yaşandığını anımsatarak, telekomünikasyon sektöründeki gelişmelerin ülkelerin krizden çıkmalarında etkili olduğunu vurguladı.

 

En kısa sürede Mobil Network'ü kurup vatandaşlara 3G hizmeti sunacakları belirten Ciliv, Turkcell'in dünyanın en başarılı 25. teknoloji firması olduğunu, kriz döneminde böyle bir ihaleyle Turkcell'i bir adım ileriye taşıdıklarını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.