Özbey: "Hedefleri huzurumuzu bozmak"

Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi Fikret Özbey, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan terör saldırısını kınadıklarını bildirdi.

Özbey: "Hedefleri huzurumuzu bozmak"
Bayburt Postası - Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi Fikret Özbey, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan terör saldırısını kınadıklarını bildirdi.

Özbey, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de huzur, sükun ve kardeşlik ikliminin hakim olmasından rahatsız olan odaklarca Suruç'ta gerçekleştirilen ve 32 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirtti.

Güçlü Türkiye hedefinin her dönemde küresel güçler ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız ettiğini kaydeden Özbey, şöyle devam etti:

"Bu rahatsızlık, terör eylemleri, provokasyon faaliyetleri ve sosyo-kültürel alana yönelik çatışma-kutuplaşma arayışları olarak tezahür ettirilmiştir. Çok uzak olmayan tarihlerde gerçekleşen Reyhanlı saldırısı, Gaziantep patlaması, Gezi olayları, 6-7 Ekim olayları ile Diyarbakır mitingine yönelik bombalı saldırı, bu kapsamda ilk akla gelen girişimler olarak kaydedilmiştir. Suruç'ta çoğunluğunu gençlerimizin oluşturduğu vatandaşlarımızın ölümüyle sonuçlanan terör saldırısı, bu olaylardan bağımsız değildir. Sözü edilen terör yapılanmaları ve faaliyetlerinin her birinin faili ya da sorumluları farklı olsa da hedefi ortaktır. Hedef, bölgesinde huzuru, demokratik kültürü, kardeşlik ve birlik iklimiyle öne çıkan Türkiye'nin yolunu kesmek, güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir."

Özbey, Suruç'taki terör saldırısı da dahil olmak üzere terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevabın, birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olunduğunu göstermek olacağını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Konca 9 yıl önce

pkk yapmaz öyle şeyler, yanlışınız var, montajdır. Onlar yol kesmez, sivil askere yol ortasında kafasına kurşun sıkmaz, polisi evinde infaz etmez, silah zoruyla oy toplamaz, adliyede savcıyı öldürmez, seçim öncesi dağa çıkmakla (Zaten hiç inmedilerki) tehdit etmez, yol kesip Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde kontrol yapmaz, İmralı'daki bebek katilinin zaten hiçbir günahı yok, (bu aralar hiç sesi çıkmıyor heralde hasta). çözüm süreci başladığında bir Allah'ın kulu Sürecin sonunda ne olacağını cesaret edipte sormadı yetkililere, Düne kadar pkk ve uzantıları kendileri Tarafından Şirin gösterildi, şimdi ise "kimse pkk yı Şirin göstermeye çalışmasın" diyor zat-ı muhterem, bir astsubayımızı şehid vermeseydik, ( Hatırlayın ses kaydı düşmüştü " Suriye'den bir bomba gelir bizde Savaş'a dahil oluruz " denmişti bir zamanlar ) iki polisimiz şehit edilmeseydi ve İncirlik abd nin kullanımına açılmasaydı yine uçaklarımız bombardımana gönderilemeyecekti. Olan herzamanki gibi garibanlara olacak......saraylarda rezidanslarda Köşk'ler de towerslarda yalılarda oturanlar daha fazla para kazansınlar ve daha güvende yaşasınlar diye garibanlar hep Çerez gibi ( maliye Bakanı çerezi₺) harcanıyor.