Bayburt Vakfı İsrafil Kahraman’a emanet

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı, 12. olağan genel kurulunu yaptı.

Bayburt Vakfı İsrafil Kahraman’a emanet
Bayburt Postası - Divan Başkanlığını Yetkin Çavdar, divan üyeliklerini ise Fatih Yazoğlu ve Ülkü Cem Mercimek’in yaptığı kongrede yeni başkan Avukat İsrafil Kahraman seçildi.

Mevcut Başkan Nusret Parıldar’ın aday olmadığı kongrede Fazlı Çakar ve Avukat İsmail Kahraman yarıştı. Kahraman, kongrede yeni başkan seçildi.

İsrafil Kahraman başkanlığında oluşturulan yeni önetim başkan vekilliğine Cemal Sarıhan, genel sekreterliğe Levent Yazoğlu getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine; Bünyamin Yazoğlu, Abdullah Yılmaz, Yetkin Çavdar, Murat Akdağoğlu seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise Halis Sarıdoğan, Sunay Turan, Canip Kekeç seçildi. 

Haber & Foto: Mehmet Demirer

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt u bilen biliyor 6 yıl önce

artık düzenli yatar heralde burslar bi doğru dürüst burs yatıramayan vakıf.
tabiki bayburtlulardan

Avatar
Acem 6 yıl önce

Yerel ve genel seçimler yaklaşıyor, eskiden olduğu gibi vakıfı basamak yapın milletvekili olun, hayırlı olsun vatana millete

Avatar
Safak Güngör 6 yıl önce

Cemal sarıhan senin adına üzülüyorum...