Bayburt Lisesi Mezunları Ankara’da toplandı

Bayburt Lisesi Mezunları Platformu (BLMP) Ankara’da toplandı.

Bayburt Lisesi Mezunları Ankara’da toplandı
Bayburt Postası - Bayburt Lisesi Mezunları Platformu (BLMP) Ankara’da toplandı. Platform etkinliklerinde önceliğin, mezunlar arasındaki eski dostlukların ve dayanışmanın geliştirilmesi ve Bayburt Lisesi’nin eğitim-öğretim ve fiziki şartlarının iyileştirilmesine katkı yapmak olduğunun altı çizilen toplantıda matematik ve felsefe yükseköğrenimi yapmayı tercih edecek başarılı iki BLM için planlanan burs verme faaliyetinin, hukuk tahsili yapacaklar için de düşünülmesinin faydalı olacağı belirtildi.

Bayburt ve İstanbul toplantılarında mezunlar tarafından oluşturulan çalışma grupları hakkında bilgi verilen toplantıda, “Bayburt Fotoğrafları Arşivi” çalışma grubu, “Bayburt Lisesi’nden Mezun Pırlantalar/Yıldızlar Kitabı” çalışma grubu ve “Bayburt Lisesi’nden Mezun Kız Arkadaşlarımız Kitabı” çalışma grubu faaliyetlerinden bahsedildi.

BLMP web sayfası, BLM Ormanı Oluşturma” çalışma grubu, mezunların çocukları arasındaki iletişimin kurulması ve geliştirilmesi ginbi kararlar alınanj toplantıda, her yılın Eylül ayının ilk Cumartesi günü düzenlenmesine karar verilen Bayburt Lisesi Mezunları Lor Dolması Günü kutlamasının, bu yıla mahsusen, Kurban Bayramıyla çakışması nedeniyle, Eylül ayının ikinci Cumartesi günü (9 Eylül) organize edileceği yönünde İstanbul’da alınan karar açıklandı.

Toplantıya Bayburt Lisesi mezsunlarından Asaf Murat Karapınar, Azmi Koçoğlu, Rıfat Yıldız, Yakup Kaldırım, Kadir Güçlü, Ferit Çağlar, İlker Aydın, Engin Okumuş, E. Nami Cumhurlu, Adnan Bayram, Ahmet Koç, Müberra Yadigar, Neslihan Çubukçu, Kemalettin Topcuoğlu, Lüfü Göktaş, Sinan Seyhan, Halis Yeşil, Murat Ali Kaldırım, Halil İbrahim Ağbal, Tanıl Ferdi Ölmez ve İhsan Tarcan katıldı.                                

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.