Bayburt İmam Hatip Lisesi 40 yaşında

Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, 40. yıl etkinlikleri öncesinde İmam Hatip Okulları, Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Bayburt’ta bir çok hayırlı işe imza atan, hayrın yaşlı çınarı H. Asaf Durulmuş’un kapısını çaldı...

Bayburt İmam Hatip Lisesi 40 yaşında
Bayburt Postası - 40. yılını kutlayan Bayburt İmam Hatip Lisesi ve mezunları, ilk defa dernekleşerek bu yıldan başlamak üzere çeşitli etkinliklere imza atmayı hedefliyor. Kuruluşu tamamlanan Bayburt İmam Hatip Mezunları Derneği (BİMDER),  “Ahde Vefa Onur Ödül Gecesi” adı altında bir gece ve bu yıldan başlamak üzere her yıl tekrarlanacak "pilav günü" hazırlıklarına başladı.

Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, 40. yıl etkinlikleri öncesinde İmam Hatip Okulları, Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Bayburt’ta bir çok hayırlı işe imza atan, hayrın yaşlı çınarı H. Asaf Durulmuş’un kapısını çaldı. 



Okul yöneticileri M.Öcal Varınca, Ömer Çakır, Ömer Kılıçaslan ve Adem Durulmuş ile birlikte Durulmuş’u evinde ziyaret eden Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat Öksüzer, "Hacı amcamızı sağlıklı ve dinç görmek bizleri çok memnun etti" dedi. 

Öksüzer, ziyaret sonrası duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Okulumuzu yaptıran ve 40 yıldır okulumuzun tüm hizmetlerinde kendisini yanımızda hissettiğimiz, Dernek Başkanı H. Asaf Durulmuş amcamıza ahde vefanın bir örneği olarak hem ziyaret yaptık, hem de İmam Hatip Lisesine gönül ve emek veren isimlere, okulumuz ve kurduğumuz dernek olan BİMDER aracılığıyla yapacağımız etkinlikler hakkında kendilerinin duygu ve düşüncelerini aldık. Kendisi sağlığı müsade etmesi durumunda, etkinliklerimizde yanımızda olacağını söylediler. Esas büyük ödülü, Sadak-i Cariye misali Allah'tan niyaz eden H.Asaf amcamız nezaketen etkinliklerimize iştirak etmeye çalışacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.