'2071 Medeniyet Gençliği' hediyelerle geldi

2071 Medeniyet Gençliği Bayburt’ta ve Bayburt dışında yardım kampanyalarına ve kütüphane kurma çalışmalarına devam etti.

'2071 Medeniyet Gençliği' hediyelerle geldi
Bayburt Postası - 2071 Medeniyet Gençliği Derneği Bayburt’ta ve Bayburt dışında yardım kampanyalarına ve kütüphane kurma çalışmalarına devam etti. Bayburt Belediyesi ve İHH Yardım Vakfı'nın belirlediği Bayburt’taki 150 yetim çocuğa mont ve bot hediye eden 2071 Medeniyet Gençliği, 200 zihinsel engelli çocuğa da oyuncak hediye etti.

Köyleri gezerek çocukları oyuncaklarla mutlu eden 2071 Medeniyet Gençliği, bin öğrenciye ise Çanakkale şehitlerini konu alan kitap hediye etti.

Bayburt’ta Atatürk İlköğretim Okulu'na Ömer Halis Demir Kütüphanesi kuran dernek Sivas'ta ise Emin Çıkrıkçı Kütüphanesi kurdu.

2071 Medeniyet Gençliği kendilerine destek olan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.