Canlı: “Şehrimizi yine tarafsız yöneteceğiz”

Başkan Mustafa Canlı, şehirde yaşayan herkesi bir aile ferdi bilerek çalıştığını ve bahane üretmeden hizmet etmeye gayret edeceğini söyledi...

Canlı: “Şehrimizi yine tarafsız yöneteceğiz”

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 30 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde yeniden göreve gelmesi halinde sevgiyle hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Gümüş Otel’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Mustafa Canlı, şehirde yaşayan herkesi bir aile ferdi bilerek çalıştığını ve bahane üretmeden hizmet etmeye gayret edeceğini söyledi. 

3 dönemdir Gümüşhane’yi Gümüşhaneliler ile birlikte yönettiklerini hatırlatan Canlı, bu başarıyı tarafsızlık, dürüstlük, çalışkanlık ve üretkenliğe bağladı. 

Başkan Canlı, yeni dönemde yapmayı planladığı çalışmalarını 9 ana başlıkta topladı. 

“Belediyenin iktidar veya muhalefet partisinden olması hizmetler için önemli değil”

Gümüşhane’nin şartlarına uygun, gerçekçi projeler sunmaya çalıştıklarını söyleyen Canlı, geçmiş dönemdeki vaad ettiği tüm projeleri büyük ölçüde tamamladığını söyleyen Başkan Canlı, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Ayakları yere basmayan, hayali projelerle hiçbir zaman işimiz olmadı. Belediye Başkanı’nın iktidar ya da muhalefet partisinden olması yapacağınız hizmetler için önemli değil. Önemli olan kentin öncelikleri ve şehrin kaynaklarını göz önüne alıp projelerinizi hazırlamanız ve bunların fonu için girişimde bulunmanızdır.”

“Atıksu arıtma tesisimizin bölgede benzeri yok”

Gümüşhane’de içme suyunun defalarca analiz edilmesine rağmen temiz çıktığını ve ısrarla bu konuda iftiraya maruz kaldıklarından yakınan Başkan Canlı, yaptıkları atıksu arıtma tesisinin bölgede benzeri olmadığını bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman ve eski milletvekillerinden Bedri Yaşar’ın da birer konuşma yaptığı toplantı Başkan Canlı’nın projelerini slayt eşliğinde anlatmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Sizleri candan tebrik ederiz,parti ayrımı yapmadınız,yatırım noktasında mükemmel
yardımcı oldunuz.